BIJ AANKOOP GA JE AKKOORD MET ONZE

ALGEMENE VOORWAARDEN

A&B Group is niet verantwoordelijk voor overmatige consumptie van alcohol tijdens het gebruik van de BierKanon. Iedereen die alcohol consumeert met de BierKanon doet dit met het begrip dat hij of zij alleen verantwoordelijk is voor de hoeveelheid die wordt geconsumeerd, en doet dit op eigen risico.

Het BierKanon zal NIET worden gebruikt om andere alcoholische dranken dan bier te drinken.

Het BierKanon kan NIET op een andere manier worden aangepast.

Het BierKanon wordt NIET gebruikt voor minderjarig alcoholgebruik. De minderjarigen kunnen het BierKanon gebruiken om niet-alcoholische dranken zoals sap of water te consumeren.

Onder geen enkele omstandigheid zal een andere persoon dan de gebruiker de snelheid bepalen waarmee dranken worden afgegeven door het BierKanon. De gebruiker heeft volledige controle over hun verbruik van het BierKanon.

A&B Group is niet verantwoordelijk voor enige schade in verband met het gebruik of overmatige consumptie van alcohol. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, schade aan zichzelf of anderen, schade aan eigendommen en betrokkenheid bij illegale activiteiten tijdens of na consumptie.

A&B Group is niet verantwoordelijk voor ziekte of letsel in verband met het gebruik van het BierKanon, inclusief door gebruik, verkeerd gebruik, ongeluk of anderszins.

A&B Group is niet verantwoordelijk voor ziekte, letsel of overlijden als gevolg van het niet goed schoonhouden van het BierKanon. U bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van uw BierKanon, vooral als u deze met anderen deelt.

Als u het BierKanon met anderen deelt, bent u verantwoordelijk voor het afdwingen van deze voorwaarden van overeenkomst met hen.

Als u het BierKanon verkoopt of schenkt, geeft u deze overeenkomst en de disclaimer aan de ontvanger.

 

WIN EEN BIERKANON

(1) Volg ons op Instagram 

(2) Vertel ons waarom jij moet winnen

tip
: Stuur dit ook via Instagram

** Aan het einde van elke maand kiezen wij een winnaar. 

Selecteer jouw taal:

Selecteer jouw regio: