Share This Post

Bierspuit | Het BierKanon: 's Werelds Beste BierBong. Eenvoudig te gebruiken op elk feestje en gegarandeerd een groot succes!

Wellicht heb jij deze mooie party gadget al eens voorbij zien komen op een verjaardag, Festival, Dumpert, YouTube of Instagram, maar het zou ook heel goed kunnen dat je deze unieke BierSpuit nog nooit bent tegen gekomen. Graag geven we u de mogelijkheid om kennis te maken met ‘s werelds beste BierBong: het BierKanon (of in de volksmond: bierspuit). 

bierspuit

Hoe werkt de BierSpuit?

Het BierKanon werkt als een Bierspuit. Het is tamelijk eenvoudig: verwijder het mondstuk, vul de spuit met bier, monteer het mondstuk opnieuw op de spuit en vind een object waar je het uiteinde van de spuit tegenaan kunt zetten. Het was eigenlijk nog nooit zo makkelijk om op een leuke manier een of twee biertjes te drinken, bijvoorbeeld na het verliezen van een bierspelletje. Mocht je een duidelijkere uitleg willen over het gebruik van het BierKanon, kijk dan eens naar onze handleiding

The BierKanon Family

Naast het succesvol verkopen van bierspuiten, bestaat de BierKanon familie ook uit andere indrukwekkende producten. Graag leren wij jou meer over de BierSnorkel, welke in verschillende varianten beschikbaar is. In onze algemene shop vindt u nog tal van andere producten die uw volgende feest naar een nieuw niveau kunnen brengen, check it out

Het BierKanon is niet alleen bezig met het verkopen van bierspuiten, biersnorkels en andere producten die uw feesten leuker maken. Ons team probeert ook iets terug te doen voor de planet en heeft daarom gekozen om samen met BUNQ voor elke 100 euro een boom te planten, meer informatie vindt u op de website van BUNQ. 

Wil je nou meer informatie ontvangen over onze prachtige producten? Neem dan gerust contact op via onze support pagina. Wij gaan graag een gesprek met u aan, zowel zakelijk als prive! 

#TeamBierKanon

Subscribe To Our Newsletter

Krijg updates en leer van de beste!

More To Explore

BierKanon in 2020

Het BierKanon in 2020: opnieuw een bijzonder jaar! Het team achter het BierKanon blikt terug op 2020 en somt alle mooie gebeurtenissen van 2020 op.

Bierspuit

Bierspuit | Het BierKanon: ‘s Werelds Beste BierBong. Eenvoudig te gebruiken op elk feestje en gegarandeerd een groot succes! Wellicht heb jij deze mooie party

WIN EEN BIERKANON

(1) Volg ons op Instagram 

(2) Vertel ons waarom jij moet winnen

tip
: Stuur dit ook via Instagram

** Aan het einde van elke maand kiezen wij een winnaar. 

Selecteer jouw taal:

Selecteer jouw regio: