Het BierKanon in 2019

help pagina bierkanon
Het BierKanon in 2019: wat een jaar! Het team achter het BierKanon blikt terug op 2019 en somt alle mooie gebeurtenissen van 2019 op.

Share This Post

Het BierKanon in 2019

Het Bierkanon in 2019 | Allereerst de allerbeste wensen voor 2020. Wij gaan er van uit dat er genoeg bierkanonnen zijn genomen op oudejaarsavond om 2020 goed te beginnen! In dit stuk blikken we terug op enkele mooie momenten van 2019, waarin jullie – alle klanten van 2019 – een grote rol hebben gespeeld. Wij zijn jullie daar heel dankbaar voor, en zetten ons daarom in 2020 opnieuw in om jullie de beste bier bong te kunnen blijven leveren.

Terugblik op 2019

In 2019 is het BierKanon begonnen met leveren aan de Nederlandse markt. Veel positieve reacties hebben ervoor gezorgd dat er besloten werd om ook de Belgische markt op te gaan. Het duurde niet lang voordat er veel berichten binnen kwamen met de vraag: “Wann kommt ihr produkt nach Deutschland?”. Het team besloot om ook naar Duitsland te gaan verzenden. Het blijft hier niet bij. Bijna elke week werden bij gecontacteerd met de vraag of wij ook versturen naar Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Engeland, en zelfs Griekenland. Dit heeft ons in 2019 enorm gemotiveerd.

Verder is het BierKanon op sociale media populairder geworden. TagMag BE is het kanon tegengekomen tijdens PukkelPop (klik hier). Sjoerd stond op Dumpert.nl met een enorme fail (klik hier). Het BierKanon is terecht gekomen op de bekende pagina ladderzat. Meerdere influencers hebben het BierKanon gebruikt, onder andere Yordi en (de nieuweling on the gram) Sacha.

Qua product ontwikkelingen is er eind 2019 een nieuwe doos geïntroduceerd. Volledige bedrukt met instructies, ons logo en de algemene voorwaarden.

2020 & Het BierKanon

In 2020 staan er genoeg dingen op de planning, maar daar kunnen wij op dit moment nog niks over zeggen. Blijf ons volgen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen van het BierKanon.

Tot slot, bedankt voor 2019 en tot 2020!

winactie van het bierkanon

Subscribe To Our Newsletter

Krijg updates en leer van de beste!

More To Explore

BierKanon in 2020

Het BierKanon in 2020: opnieuw een bijzonder jaar! Het team achter het BierKanon blikt terug op 2020 en somt alle mooie gebeurtenissen van 2020 op.

Bierspuit

Bierspuit | Het BierKanon: ‘s Werelds Beste BierBong. Eenvoudig te gebruiken op elk feestje en gegarandeerd een groot succes! Wellicht heb jij deze mooie party

WIN EEN BIERKANON

(1) Volg ons op Instagram 

(2) Vertel ons waarom jij moet winnen

tip
: Stuur dit ook via Instagram

** Aan het einde van elke maand kiezen wij een winnaar. 

Selecteer jouw taal:

Selecteer jouw regio: