Het BierKanon op Pukkelpop

pukkelpop 2019 bierkanon
Pukkelpop 2019 stond dit jaar in het teken van veel feesten en daar hoort het BierKanon natuurlijk ook bij. Dit jaar heeft ons BierKanon het YouTube kanaal van TagMag gehaald tijdens Pukkelpop 2019.

Share This Post

Jaarlijks festival Pukkelpop niet zonder het BierKanon

Het BierKanon op Pukkelpop – Elk jaar staan duizenden jongeren te feesten in Hasselt (België) tijdens Pukkelpop en dat trekt veel bekijks. Het kampeerterrein van Pukkelpop is dag en nacht open en de festival gangers doen er niet moeilijk over als iemand komt kijken hoe het er daar aan toe gaat. Dit jaar was TagMag aanwezig om jongeren te interviewen tijdens het feesten en dat leverde de volgende mooie beelden op: 

Zoals in deze video naar voren komt, het Kanon is ontzettend simpel: “Gewoon, naar binnen kletsen en dat is het”. Met dank aan een oplettende volger konden wij deze video bemachtigen. 

Wil jij nou ook een Kanon mee naar jouw volgende feest of festival? Twijfel dan niet! Op onze website kan je een BierKanon bestellen of mee doen aan onze winactie

Volgend jaar

Op Welke Festivals is het BierKanon te vinden?

Volgend jaar is het BierKanon in alle waarschijnlijkheid weer aanwezig op Pukkelpop. Als jij een Kanon tegenkomt op Pukkelpop of een ander festival, laat het ons dan vooral weten. In dit geval kan je een e-mail sturen naar info@hetbierkanon.nl of de direct een bericht sturen invullen op onze website. 

PukkelPop #PKP19

Ben jij benieuwd naar PKP? Bezoek dan de officiele website van PukkelPop. Pukkelpop 2019 was een gigantisch succes met dank aan grote artiesten zoals Post Malone, Martin Solveig, and Tame Impale. Het festival duurde 4 dagen en elk dag kon er gefeest worden op 4 verschillende stages. 

Sociale Media

Updates ontvangen over het Bier Kanon? Volg ons op Sociale Media (@hetbierkanon.nl). Wij plaatsen regelmatig foto’s en video’s van het BierKanon. Daarnaast plaatsten wij regelmatig foto’s en video’s van onze volgers. Wil jij nou ook met jouw foto of video op onze feed komen? Stuur ons dan een privé bericht via Instagram of Facebook.


Subscribe To Our Newsletter

Krijg updates en leer van de beste!

More To Explore

BierKanon in 2020

Het BierKanon in 2020: opnieuw een bijzonder jaar! Het team achter het BierKanon blikt terug op 2020 en somt alle mooie gebeurtenissen van 2020 op.

Bierspuit

Bierspuit | Het BierKanon: ‘s Werelds Beste BierBong. Eenvoudig te gebruiken op elk feestje en gegarandeerd een groot succes! Wellicht heb jij deze mooie party

WIN EEN BIERKANON

(1) Volg ons op Instagram 

(2) Vertel ons waarom jij moet winnen

tip
: Stuur dit ook via Instagram

** Aan het einde van elke maand kiezen wij een winnaar. 

Selecteer jouw taal:

Selecteer jouw regio: