Het BierKanon op Dumpert.nl

sjoerd en het bierkanon
Sjoerd en het BierKanon: niet de beste combinatie. Sjoerd heeft zichzelf wereldwijd bekend gemaakt met het nemen van een BierKanon. Lees meer onder.

Share This Post

Sjoerd en Het Bierkanon

Het BierKanon is te vinden op dumpert.nl: Het BierKanon is een nieuwe soort bierbong, waarmee je op een creatieve manier bier kunt drinken. Het lijkt heel simpel, maar dat valt in de praktijk voor sommige personen flink tegen. Dit is ook het geval voor Sjoerd, die de gehele inhoud van het BierKanon (per ongeluk) over zichzelf heen spoot. Arme Sjoerd! 

Bekijk de video hieronder: 

Gelukkig kon Sjoerd er zelf ook om lachen! Zijn vrienden zullen in ieder geval een leuke avond gehad hebben! 

Hoe kan je dit voorkomen?

Om dit te voorkomen in de toekomst: Als je je hand houdt op de blauwe dop, dan kan dit niet gebeuren! Op het moment dat je dit niet doet, kan de dop van het BierKanon de opbouwende druk niet aan en kan deze van het kanon afschieten. Dit is misschien grappig voor je vrienden, maar kan vervelend zijn als de inhoud over je kleding heen komt. Mocht je vinden dat er te weinig vloeistof door de dop komt? Dat kun je gemakkelijk oplossen. Haal de dop van het BierKanon af en bekijk de binnen kan van de dop. Vergroot de twee gaten aan de binnenkant van de dop met een schroevendraaier of iets dergelijks. Voila, je BierKanon is sneller dan hij ooit is geweest.

Meer zien?

Het BierKanon is te vinden op FacebookInstagramYoutube en Twitter. Volg ons op een van deze kanalen om op te hoogte te blijven van soortgelijke filmpjes, maar ook filmpjes / foto’s waar het wel goed gaat. Dumpert.nl is ook een website waar af en toe video’s met betrekking tot het bierkanon te vinden zullen zijn. 

BierKanon winnen?

Wij geven regelmatig een gratis bierkanon weg. Meedoen? Doe mee aan onze reguliere winactie of volg ons op Instagram om op te hoogte te blijven van speciale winacties. 

Subscribe To Our Newsletter

Krijg updates en leer van de beste!

More To Explore

BierKanon in 2020

Het BierKanon in 2020: opnieuw een bijzonder jaar! Het team achter het BierKanon blikt terug op 2020 en somt alle mooie gebeurtenissen van 2020 op.

Bierspuit

Bierspuit | Het BierKanon: ‘s Werelds Beste BierBong. Eenvoudig te gebruiken op elk feestje en gegarandeerd een groot succes! Wellicht heb jij deze mooie party

WIN EEN BIERKANON

(1) Volg ons op Instagram 

(2) Vertel ons waarom jij moet winnen

tip
: Stuur dit ook via Instagram

** Aan het einde van elke maand kiezen wij een winnaar. 

Selecteer jouw taal:

Selecteer jouw regio: