AD.nl schrijft over het BierKanon

oranjezoet-bierkanon
Het AD.nl kwam kort geleden met een opmerkelijke titel: 'Bierkanon' vernielt apparatuur Sef op Oranjebitter'. Wij hebben een flink aantal vragen gehad, maar NEE, het gaat niet om onze BierKanon! Lees het volledige bericht hieronder.

Share This Post

Ad.nl schrijft over het BierKanon – Hoewel het (bijna) algemeen bekend is dat Het BierKanon elk feestje leuker maakt en het het beste cadeau is dat je je vrienden kunt geven, is niet iedereen positief over het BierKanon. Het Algemeen Dagblad kwam laatst met de titel: ”Bierkanon’ vernielt apparatuur Sef op Oranjebitter’

Tijdens het lezen van het artikel kwamen wij er al snel achter dat het niet om ons product ging. Het gaat namelijk feestende mensen die bier gooien, iets wat niks te maken heeft met het BierKanon. 

Wat wel te maken heeft met het BierKanon is snel drinken en veel plezier. Bestel daarom snel een BierKanon door hier te klikken.

Ben je nu super benieuwd naar ht artikel van het Algemeen Dagblad? Lees het artikel door hier te klikken – Ad.nl schrijft over het BierKanon.

Heb jij zelf ook iets grappigs meegemaakt met het BierKanon? Of ken jij iemand die dat heeft gedaan? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn altijd opzoek naar informatie over het BierKanon en waarderen de informatie enorm. Sterker nog, het gebeurd weleens dat wij mensen een gratis BierKanon geven in ruil voor leuke video’s / foto’s van het BierKanon.

Let op: Wij geven regelmatig gratis BierKanonnen weg! Het enige wat je hiervoor moet doen is ons laten weten waarom jij vind dat jij een BierKanon moet winnen! Meer informatie op onze homepage.

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina. Als je een BierKanon wilt bestellen, klik dan hier. Meer informatie over het gebruik van ons product is hier te vinden.

Subscribe To Our Newsletter

Krijg updates en leer van de beste!

More To Explore

BierKanon in 2020

Het BierKanon in 2020: opnieuw een bijzonder jaar! Het team achter het BierKanon blikt terug op 2020 en somt alle mooie gebeurtenissen van 2020 op.

Bierspuit

Bierspuit | Het BierKanon: ‘s Werelds Beste BierBong. Eenvoudig te gebruiken op elk feestje en gegarandeerd een groot succes! Wellicht heb jij deze mooie party

WIN EEN BIERKANON

(1) Volg ons op Instagram 

(2) Vertel ons waarom jij moet winnen

tip
: Stuur dit ook via Instagram

** Aan het einde van elke maand kiezen wij een winnaar. 

Selecteer jouw taal:

Selecteer jouw regio: